Twan Rutten | Vendiro & Marcel Hooft | smartphonehoesjes.nl

Hoe Smartphonehoesjes.nl winstgevend een dynamisch assortiment verkoopt op marketplaces.

Met een assortiment van meer dan 45.000 artikelen en steeds nieuwe modellen bevindt Smartphonehoesjes zich in een dynamisch longtail assortiment. Hoe vertaal je deze kracht naar de marketplaces? En hoe laat je daarbij naast de omzet ook de winst groeien? In deze sessie worden 5 praktische uitdagingen en oplossingen besproken.

Biografie Twan Rutten

Twan Rutten is sinds 2005 actief in de e-commerce. Na zijn studie Economie aan de Erasmus Universiteit is hij enkele jaren online marketingmanager en e-commerce consultant geweest. Vanaf 2008 was hij bij webwarenhuis fonQ volledig verantwoordelijk voor de internationale uitrol. Bij een gebrek aan goede software om de internationale marketplaces te bedienen, is hij in 2013 samen met Bart van den Tol Vendiro marketplace software begonnen. Inmiddels heeft Vendiro vele grote retailers en merken geholpen om succesvol te zijn op nationale en internationale marketplaces.

Biografie Marcel Hooft

Marcel Hooft is oprichter van Smartphonehoesjes en heeft als CEO de dagelijkse leiding. Hij houdt zich bezig met de strategie, structuur en cultuur van het bedrijf. Daarnaast is hij continue bezig met het optimaliseren van werkprocessen. Kwaliteit voor kwantiteit is zijn motto.

Terug naar het programma of het sprekersoverzicht.

Bestel hier je tickets