IJsbrand ter Horst | Channable & Robert Verburg | Outletsportschoenen.nl

Hoe Outletsportschoenen succesvol adverteert op marketplaces middels automatisering

Op elk event hoor je dat zichtbaar zijn op verschillende marketplaces steeds belangrijker wordt. Maar hoe zorg je ervoor dat al jouw productinformatie op deze marketplaces komt te staan en hoe manage jij bijvoorbeeld al jouw binnenkomende orders? Channable neemt jullie samen met Outletsportschoenen graag mee in de mogelijkheden en voordelen van het gebruik van tooling voor je marketplaces.

Biografie IJsbrand ter Horst

Als Sales en Accountmanager in het BeNeLux team bij Channable is IJsbrand veelvuldig in contact met marketeers die op zoek zijn naar een mogelijkheid om meer uit online verkopen te halen. Door deze nauwe samenwerking met gebruikers van de all-in-one tool Channable weet hij wat er speelt in de markt van feedmanagement, marketplaces en tekst advertenties.

Biografie Robert Verburg

Ik ben 12 jaar werkzaam geweest bij een online marketing bureau (Maxlead), waar ik o.a. SEA, SEO en strategisch online marketingadvies heb gegeven aan MKB+ en grotere (internationale) organisatie heb voorzien van strategisch online marketing advies. Nu 5 jaar mede-eigenaar van een aantal webwinkels (outletsportschoenen.nl, hardloopschoenenonline.nl en volleybalschoenenonline.nl). Daarnaast ben ik zelfstandig online marketing consultant voor het MKB(+), met de nadruk op webwinkels en b2b. Met Channable werk ik inmiddels 5-6 jaar.

Bestel hier je tickets