Annemarie van Campen

Dagvoorzitter Twinkle Marketplaces Event

Energiek, enthousiast, deskundig en een autoriteit op het podium. Dit zijn in een notendop de kenmerken als we Annemarie omschrijven. Annemarie: “Een succesvol event geeft energie, in plaats van die op te slurpen.”

Een goed evenement is meer dan een collega als dagvoorzitter inhuren, een programma met sprekers maken en een paar pauzes plannen. Ik help als dagvoorzitter door de bezoekers bij de hand te nemen tijdens het Twinkle Marketplaces Event.

Ik ben presentator, gastvrouw, interviewer en vooral één van het publiek. De verbinding maken tussen podium en zaal is mijn hoofdtaak tijdens dit eerste Twinkle Marketplaces Event. Is er vuur en wat pit nodig, dan stook ik het op. Behoefte aan rust? Dan komt er kalmte. Ik zorg er als vrouwelijke dagvoorzitter voor dat de personen op het podium stralen en het publiek actief meedoet. Dat doe ik door de sfeer en voortgang aan te voelen, gesprekstechnieken toe te passen en gebruik te maken van de ruimte. De combinatie van gevoel en intuïtie met training en kennis.

Bestel hier je tickets